Kledingverkoop voor iedereen

Gewijzigde openingstijden ivm Pasen:

Zaterdag 23 maart geopend in plaats van zaterdag 30 maart en Eerste Paasdag 1 april is de winkel ook gesloten. Vanaf dinsdag 2 april is alles weer volgens de gebruikelijke openingstijden.

Onze kledingverkopen zijn voor iedereen toegankelijk. 

Alle kleding die binnenkomt bij Kledingbank Zeeland wordt met de hand uitgezocht en gesorteerd. De allermooiste kleding geven we gratis weg in één van onze twee uitgiftecentra of tijdens een kledingactie ter plaatse. De kleding die net niet aan deze norm voldoet of waarvan heel veel is, verkopen we voor kleine prijsjes. Bij deze gelegenheden is iedereen welkom! Dus niet alleen degene met een krappe beurs, maar ook als je graag tweedehands shopt, bijzondere items zoekt of het gewoon belangrijk vindt om kleding te recyclen.

Ons grootste verkooppunt is onze locatie in Middelburg, die is te vinden is aan de Paukenweg 2 en daar hebben we een prachtige winkel die we helemaal gevuld hebben met de leukste dames-, heren- en kinderkledingkoopjes. Ook is er voldoende ruimte om te passen. Rondom het gebouw kun je gratis parkeren, de bus stopt vlakbij en het is ook goed bereikbaar met de fiets.

Er kan contant of met de pin betaald worden.
De Beurs is open op: maandag t/m woensdag en iedere laatste zaterdag van de maand van 9 - 14 uur. Telefoon verkoopbeurs: 06-42622133

Op Zeeuws-Vlaanderen zijn er ook verkoopevenementen in ons uitgiftecentrum in Terneuzen en bij stichting Jota in Oostburg. Deze verkopingen zijn niet altijd op een vaste dag, dus om te weten wanneer er één is, kun je regelmatig een kijkje nemen op onze website. Je kunt ook op de hoogte blijven door ons te volgen op Facebook en we zetten ook altijd een berichtje op de website “Meuk is Leuk”.

De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van stichting Kledingbank Zeeland. Er worden bijvoorbeeld nieuw ondergoed en sokken van gekocht maar ook schaarse artikelen zoals kinderjassen en – schoenen. Deze kunnen we dan weer uitdelen aan onze klanten die niet hoeven te betalen in één van onze uitgiftecentra.

Kledingbank Zeeland locatie Terneuzen